حسن نایب هاشم در نشست سراسری گذار؛ یک‌شنبه ۲۵ آگوست ۲۰۱۹ (۳ شهریورماه ۱۳۹۸)

حسن نایب هاشم، پزشک، مدافع حقوق بشر و کنشگر سیاسی، در نشست سراسری گذار از استبداد به دموکراسی روز یک‌شنبه ۲۵ آگوست ۲۰۱۹ (۳ شهریور ماه ۱۳۹۸) شرکت کرد و در خصوص راه‌کارهایی برای دوران گذار از جمله لزوم اجرای قانون اساسی جدید، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گذار (سامانه دموکراسی و داد)، وبینار سراسری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی، با موضوع راهکارهای میدانی برای گذار خشونت پرهیز از استبداد اسلامی به دموکراسی، با حضور جمعی از کنشگران مدنی، صاحب‌نظران و فعالان سیاسی، شامگاه یک‌شنبه ۲۵ آگوست ۲۰۱۹ (۳ شهریور ماه ۱۳۹۸) برگزار شد.

حسن نایب هاشم در ابتدای برنامه به اجلاس شورای حقوق بشر که بزودی برگزار خواهد شد اشاره کردند و گفتند که به طور حتم مسائل ایران در این شورا مطرح و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

همچنین از برگزاری سومین دور بررسی ادواری جهان ایران خبر دادند و بیان کردند که رفتارهای ایران در این نشست نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه به مطالبات خانواده زندانیان موسوم به ۱۴ تن اشاره کرد و ضمن به حق دانستن درخواست کتبی خانواده‌های این افراد به گزارشگر ویژه حقوق بشر، درخصوص واکنش سازمان های حقوق بشری، ابراز امیدواری کرد.

آقای نایب هاشم در خطاب به شرکت کننده ای که تاکید بر معرفی و بحث در خصوص گذار از جمهوری اسلامی داشتند، اینگونه پاسخ داد: «حرکتی که عزیزان در گروه‌های ۱۴ نفره به راه انداختند، به این هدف است و این مسیر باید تکثیر شود.»

حسن نایب هاشم در انتهای برنامه ضمن تشکر از تلاش‌های مجموعه گذار، فعالیت فردی و پراکنده را به جوی‌های کوچک تشبیه کرد که نهایتا به یکدیگر رسیده و رود عظیم منتهی به اقیانوس را تشکیل خواهند داد.

گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی با مدیریت رضا بدیعی، گفتمانی با شرکت و حضور تلاشگران دموکراسی‌خواه و مدافعان حقوق بشر است که در راستای بررسی راهکارهای گذار از حکومت اسلامی به دموکراسی، در دومین و چهارمین یکشنبه هر ماه به صورت اینترنتی برگزار می‌شود و جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی و مدافعان حقوق بشر ایرانی ضمن تبادل نظر و همفکری، درباره هماهنگی کنش‌ها و یافتن راهکارهای استقرار دموکراسی در ایران در این نشست‌ها همراهی می‌کنند.

در ادامه فایل تصویری مربوط به سخنان حسن نایب هاشم، در جریان نشست وبیناری گذار روز یک‌شنبه ۲۵ آگوست ۲۰۱۹ (۳ شهریورماه ۱۳۹۸) آمده است.

/

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

دو + 7 =