جبهه دموکراتیک ایران؛خود سوزی سحر خدایاری ننگ نظام فاشیستی حاکم است

هرگاه سایر ملل دنیا خبر خودسوزی یک دختر ایرانی به دلیل محکومیت قضایی به اتهام حضور در استادیوم و تماشای بازی تیم مورد علاقه اش را بشنوند، این واقعیت را در نظر خواهند اورد که در ایران فاشیزم مذهبی به شیوه داعش و طالبان حاکم است. برای اینکه طالبان و داعش دو نمونه از حکومت مذهبی بودند که اگر چه به دلیل درگیری رو در رو با امریکا یا نیروهای همسو با غرب و یا افراط در جنگ افروزی،توحش و ترور، خیلی زود سرکوب شدند اما، نمونه های یک حکومت مذهبی بنیادگرا را به نمایش گذاشتند.
رژیم مذهبی و بنیادگرای حاکم بر ایران ، در مقایسه با داعش و طالبان، ضمن اینکه خصلت بنیادگرایی طالبان و داعش را دارا است اما به دلیل استفاده ریاکارانه از انتخابات به عنوان یکی از ابزار های دموکراسی و با تاکید بر نوعی از ناسیونالیزم شیعی و کارکردهای پیشرفته نظامی گری از یک سو و سرکوبگری داخلی از دیگر سو، به نظامی مقتدر و فاشیستی تبدیل شده است و به همین دلیل عمر آن طولانی گردیده است.

خودسوزی سحر خدایاری در اعتراض به ماهیت ستمگرایانه، ارتجاعی و فاشیستی رژیم ایدئولوژیک حاکم صورت گرفته است که بار مذهبی ان را روحانیت سیاسی و مراجع مذهبی، بار نظامی و سکوبگرانه ی ان را سپاه و نیروهای امنیتی- انتظامی و بار عوامفریبی اش را نخبگان سیاسی و اجتماعی از دوجناح اصولگرا و اصلاح طلب به دوش کشیده و تودههای نا اگاه نیز پیاده نظام ان به حساب می ایند.

بخشی از اپوزسیون به اشتباه این اندیشه را ترویج نموده که رژیم فاشیستی ناسیونال شیعی حاکم، از درون اصلاح پذیر بوده یا خود به خودی فرو خواهد ریخت یا اینکه فروریزی اش سهل خواهد بود. این اشتباه تاریخی ناشی از درک ناقص ان بخش از اپوزسیون از ماهیت رژیم مذهبی حاکم و به واقع فاشیستی است. اگر رژیم هیتلری یا نمونه ضعیف تر ان، رژیم صدام به خودی خود فرو ریخت، باید انتظار داشت رژیم فاشیستی اخوند های حاکم بر ایران نیز خود به خودی فرو بریزد.

این آموزه اشتباه موجب شده است تا بخشی از جامعه ی سیاسی به نوعی ساده انگاری مبارزاتی رو بیاورد و اتش تنور مبارزه متناسب با ماهیت خشونت امیز ، ضد بشری و جنایتکارانه جمهوری اسلامی، داغ نشود.

ضمن تسلیت به خانواده ی محترم بانو سحر خدایاری از مبارزان سیاسی، اپوزسیونها و شهروندان عزیز دعوت میکنم مبارزه پیگیر با رژیم حاکم را جدی تر گرفته و با تشکیل کمپین های اعتراضی و شرکت در میتینگ های به دور از خشونت، اجازه ندهند حق پایمال شده ی سحر خدایاری که حق زندگی است، فراموش شود.

حشمت طبرزدی
۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۸

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

8 − 3 =

خروج از نسخه موبایل