ناصر فهیمی زندانی سیاسی کرد به زندان تهران بزرگ منتقل شد

ناصر فهیمی زندانی سیاسی به زندان تهران بزرگ منتقل شد

 

“ناصر فهیمی”، زندانی سیاسی کرد از زندان اوین به زندان تهران بزرگ موسوم به فشافویه منتقل شد.

به نقل از گذار روز پنج‌شنبه ۱۹ دی‌ماه ۹۸، “ناصر فهیمی”، زندانی سیاسی اهل کردستان که از سال ۱۳۸۹ در حال سپری کردن دوران محکومیت ۱۰ ساله خود است، به دستور مسئولان زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شد.

یک منبع مطلع در این خصوص به گذار گفت: «آقای فهیمی با دستور “غلام‌رضا رضایی” رئیس زندان اوین به زندان فشافویه منتقل شده‌است و به نظر می‌رسد که این انتقال برای تحت فشار گذاشتن این زندانی باشد.»

این زندانی سیاسی پیش‌ از این درخواستی را برای ترک تابعیت ایرانی خود به مراجع قضایی نوشته‌بود که با آن موافقت نشد و در نهایت تقاضای وی به شماره پرونده ۹۷۰۹۹۸۰۰۱۰۸۰۱۰۳۶ به شعبه ۱۰۹ مجتمع عدالت تهران ارجاع داده‌شد.

رأی دادگاه “ناصر فهیمی” زندانی سیاسی در خصوص درخواست ترک تابعیت ایران صادر شد.

دادگاه “ناصر فهیمی” برای رسیدگی به درخواست ترک تابعیت روز ۷ بهمن‌ماه ۹۷ برگزار شده‌بود.

این درخواست با واکنش مسئولان زندان مواجه شد و بارها به همین دلیل او را تحت فشار گذاشتند.

نامبرده روز ۱۷ مهرماه ۹۷ تقاضای رسمی خود را جهت ابطال تابعیت ایرانی و اخذ تابعیت ایالات متحده آمریکا برای اجرای بند ٢ ماده ٩٨٨ به دادگاه ارائه داده‌بود.

“ناصر فهیمی” ۴۲ ساله، زندانی سیاسی اهل کردستان، در تیر ماه سال ۱۳۸۹ از سوی ماموران وزارت اطلاعات، در بزرگراه همت واقع در تهران بازداشت و سپس به بند ۲۰۹ زندان اوین جهت بازجوئی منتقل شد.

پرونده این زندانی سیاسی کرد، پس از اتمام دوران بازجویی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب ارجاع و با رای قاضی “صلواتی” با اتهامات «نشر اکاذیب»، «اقدام علیه امنیت ملی»، «تشویش اذهان عمومی»، «توهین به رهبری» و «تهدید مقامات قضایی» در مجموع به ده سال حبس تعزیری محکوم شد.

این حکم پس از ارجاع به دادگاه تجدید نظر، عیناً تایید و از طریق شعبه اجرای احکام به وی ابلاغ شد.
“ناصر فهیمی” پیش‌تر نیز در سال ۱۳۹۳ از زندان اوین به زندان تهران بزرگ انتقال یافته‌بود و پس از دو سال مجدداً در سال ۱۳۹۵ به زندان اوین و بند ۸ اندرزگاه ۱۰ منتقل شده‌بود.

این زندانی سیاسی  که از بیماری قلبی رنج می‌برد، علیرغم تأکید پزشکان بهداری زندان اوین مبنی بر ضرورت اعزام وی به مراکز درمانی خارج از زندان، در سایه بی توجهی مسئولان زندان اوین همچنان از دسترسی به خدمات پزشکی و اعزام به بیمارستان خارج از زندان محروم مانده است.

این زندانی سیاسی، به علت نگاه امنیتی حکومت ایران به کردها، مورد آزار و اذیت مضاعفی از جانب سیستم قضایی و اطلاعاتی ایران قرار گرفته است. از جمله می توان به پرونده‌سازی‌های مکرر که منجر به صدور دو حکم جداگانه شش ماه حبس تعزیری و همچنین یک حکم ۷۴ ضربه شلاق که با اتهام “توهین به نماینده قوه قضائیه در دادگاه”، توسط شعبه ۱۰۵۱ کیفری ۲ مجتمع قضائی تهران شده، اشاره کرد.

از نمونه‌های دیگر فشارهای مسئولین زندان به این زندانی سیاسی ممنوعیت ملاقات وی با خانواده و همچنین عدم تحویل داروهای وی بوده است.

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

پنج × 1 =