جلسه پرسش و پاسخ تلگرامی با موضوع “واقعیات پیش روی ما ۴۲ سال بعد از انقلاب بهمن ۵۷” مهمان برنامه؛ “تقی رحمانی” نویسنده و فعال سیاسی

جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ برابر با ۱۲ فوریه ۱۳۹۹
برخی از سوالات مطرح شده در جلسه پرسش و پاسخ به این شرح بود:

نظر شما رو درباره مرحوم دکتر “شاپور بختیار” و دولتشون می‌خواستم بدونم و اینکه چرا گروه‌های ملی مذهبی از ایشون حمایت نکردن؟ فکر نمی‌کنید این یک اشتباه بزرگ تاریخی از جانب گروهای ملی و ملی مذهبی بود که باعث ایجاد جمهوری اسلامی به جای یک‌ جمهوری لاییک که مد نظر دکتر بختیار بود شد؟

شما شرایط کنونی را وضعیت تعلیق شده می‌نامید اما در عین حال می‌گویید تعلیق به معنای انفعال نیست چرا که اعتراضات گسترده وجود دارد و مردم خواسته‌ها و مطالبات را فریاد می‌زنند پس این تعلیق را چگونه توضیح می‌دهید؟

شما همواره در گفتگوهایتان بر جامعه مدنی تکیه می‌کنید اگر منظور از جامعه مدنی جامعه‌ای است با ساختارها و نهادهای صنفی، اجتماعی و سیاسی است. موجودیت چنین جامعه مدنی را در شرایط کنونی تاچه میزان در مبارزات موثر می‌دانید؟

تاکید بر شعارهای ضد آمریکایی و ضد  امپریالیستی از سوی حکومت و اکثر احزاب و گروه‌های سیاسی در هنگامه انقلاب در عدم تحقق خواست‌های عدالت خواهانه و دموکراسی خواهانه مردم ایران چه تاثیری داشته است؟

تشکل‌ها و احزابی که به ملی مذهبی‌ها معروف هستند برای گذار از وضعیت کنونی و تغییرات ساختاری با کدام بخش از اپوزیسیون می‌توانند همراهی و همگرایی داشته باشند؟

دستاوردهای ژله‌ای انقلاب چه مفهومی دارد؟  لطفا مصداق دستاورد ژله‌ای را توضیح دهید.

نقش نیروهای ملی ومذهبی در تثبیت خمینی را چگونه ارزیابی می‌کنید با توجه به اینکه نیروی فدایی بسیار جوان بود؟

نظر شما درمورد نزدیک شدن جریانات سکولار چیست و طریق آن از چه مسیری می‌گذرد؟

این جلسات هفتگی در کانال و گروه‌های متعدد برگزار می‌شود از جمله گروه “به یاد رفیق رئیس دانا و برای اتحاد عدالت‌خواهان.”

در ادامه فایل‌های صوتی این پرسش و پاسخ تلگرامی آمده‌است. (این فایل‌ها را می‌توانید در شبکه‌های مجازی سامانه گذار نیز دنبال کنید.)

https://www.gozaar.net/wp-content/uploads/2021/02/Rahmani00.mp3?_=1 https://www.gozaar.net/wp-content/uploads/2021/02/Rahmani01.mp3?_=2

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

10 − 4 =

خروج از نسخه موبایل