بنا به اطلاع رسیده از زندان وکیل‌آباد مشهد (بند ۶/۱)

در عصر روز سه‌شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۴ تعدادی از اراذل و اوباش و مزدوران حفاظت زندان و بنا به دستور ماموران اطلاعاتی، در هواخوری بند فوق به زندانیان سیاسی و معلمین گرامی آقایان جواد لعل‌محمدی و محمدحسین سپهری حمله‌ور شده و این زندانیان شریف و پا به سن گذاشته را شدیدا مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند!

بنا به اطلاع رسیده، این دو زندانی در اثر این ضرب و شتم، دچار شکستگی دندان و بینی و صدمات جدی در ناحیه سر و صورت شده‌اند.

متاسفانه طبق معمول و پس از این جنایت، این دو زندانی سیاسی با قطع تلفن و ملاقات مواجه شده‌اند!!!

لازم است به فوریت زندانیان عزیز یاد شده به پزشکی قانونی اعزام و به وضعیت درمانی آنان رسیدگی شود و شکایت ایشان از اوباش و مزدوران مورد وثوق حفاظت اطلاعات زندان ثبت گردید و رسیدگی شود.

مزید اطلاع معلم زندانی جواد لعل‌محمدی اخیرا در بیمارستان جراحی تنگی کانال نخاعی انجام داده است.

از تمامی هموطنان و مجامع جهانی درخواست می‌گردد در حمایت از این فرزندان مظلوم ایران و معلمان بی‌گناه یکصدا علیه رژیم جنایتکار متحد شوند.

#زندان_وکیل‌آباد
#جواد_لعل_محمدی
#محمدحسین_سپهری

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

هفده + 4 =