آمار جان‌باختگان اعتراضاتِ ۱۳ روزِ اخیر در ایران رو به افزایش است

متأسفانه در کنار قطع کامل اینترنت و محدودیتِ شدیدِ ارتباطات تلفنی با خارج از کشور، آمار جان‌باختگان اعتراضاتِ ۱۳ روزِ اخیر در ایران رو به افزایش است. تا بحال هویت دست‌کم ۴۵ نفر از شهروندانِ جانباخته که نام ۸ کودک نیز در میان آنان به چشم میخورد، توسط منابع مستقل و معتبر از جمله” سازمان حقوق بشر ایران” تأیید و اعلام شده. هچنین صدها تن مجروح و هزاران نفر بازداشت شده‌اند که تعداد زیادی کودک و دانش‌آموز در میان آنان هستند.
لازم به یادآوریست که تعداد قربانیان ماشین سرکوب حکومتی بسیار بیشتر از آمارِ تأیید شده هستند.

علی خامنه‌ای امروز جمعه ۱۹ دی ماه طی سخنرانی برای جمعی از هواداران خود، با خشمِ زیاد ضمنِ تهدید و اهانت به معترضان به جان آمده در سراسر کشور، با بی‌شرمیِ هرچه تمام، آنان را “اغتشاشگر”، “تخریب‌گر”، “مزدور بیگانگان” و ” فریب‌خوردگانی که برای خوشایندِ ترامپ تخریب میکنند” نامید و فرمانِ سرکوبِ هرچه خشن‌ترِ مردم را صادر کرد.

روز پنجشنبه ۱۸ دی‌، با فراخوان هماهنگ ۷ حزب و جریان سیاسی، شهرهای کردستان یکپارچه در اعتصابِ عمومی فرو رفت.

از سویِ دیگر، امروز جمعه ۱۹ دی علیرغم اختلالِ بسیار شدید ارتباطی، اخبار ناگواری از شدت سرکوب نمازگزاران زاهدان دریافت می‌شود که هنوز اطلاعِ دقیقی از آمار آسیب‌های وارده به شهروندان در دست نیست.

همزمان با تداوم و گسترش اعتراضات در ایران سرانجام مقامات کشورهای گوناگون از جمله، نخست‌وزیران سوئد و بلژیک، رئیس پارلمان اروپا، وزرای خارجهُ آلمان و اطريش و مقاماتی دیگر‌‌ به این امر واکنش نشان داده و ضمن پشتیبانی از اعتراضات مردمِ ایران، خواهان توقفِ خشونت و سرکوب از جانبِ حکومت شدند.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

19 + چهار =