تقاضای مهدی محمدی برادر نرگس محمدی از دادستان در باره رسیدگی فوری به وضع بیماری خواهرش

مهدی محمدی در ملاقاتی که با خواهرش در روز یکشنبه داشت از آخرین وضعیت نرگس محمدی مطلع شد و گفت “او به شدت ضعیف و لاغر شده بود، رنگ پریده و البته عصبانی بود و گفت پیش از آمدن به ملاقات از بهداری زنگ زدند و گفتند دادیار زندانیان با اعزام به پزشک‌ معالجم موافقت نکرده و موکول به رسیدگی پزشکی پزشکان بهداری زندان شده است. پیش از ملاقات هم دو نفر از همبندی‌های نرگس گفتند که از وقتی از بیمارستان برگشته دچار حالت تهوع و استفراغ شده و دو روز تقریبا چیزی نخورده و به بهداری برده شده و ففط آمپول ب۶ به او تزریق شده است.”

گفتنی است یکشنبه ۳۱ مرداد ۹۷ برادر نرگس محمدی پس از ملاقات با خواهرش ابراز نگرانی کرد.

مهدی محمدی گفت: در طول بستری شدن نرگس در بیمارستان و عمل کیسه صفرا با توجه به سابقه امبولی ریه او، و نگرانی پدر و مادرم ، از طرف دادستانی، نرگس ممنوع تلفن و ملاقات شد و حتی اجازه ندادند بعد از عمل مادر و پدر پیر و بیمارم و کودکان خردسالش صدای نرگس را بشنوند.

نرگس در اتاق دونفره بستری بود اما با تماس مستقیم دفتر دادستان با ریاست بیمارستان ، او به اتاق یک نفره و به شکل ایزوله منتقل شد. روز دوم بستری به دلیل بدرفتاری و برخوردهای خشونت امیز یکی از ماموران نظامی امنیتی، نرگس دچار حمله عصبی وافزایش فشار خون شد و از او به دلیل نگرانی از تشنج نوار مغز گرفته شد. به هر حال فشار روانی و درد جسمی وحشتناکی به نرگس منتقل شد اما ما ترجیح دادیم سکوت کنیم تا عمل جراحی انجام شود.

متاسفانه یک روز بعد از عمل( در یک روز نرگس در یک نوبت نیم ساعت و در نوبت دوم ۳/۵ساعت بیهوشی گرفته بود )یکی از مسئولان زندان بالای سر نرگس رفته و به دلیل تحت فشار بودن زندان و بهداری از او می خواهد که سریعتر به زندان بازگردد و بقیه درمان را از طریق اعزام های موردی ادامه دهد. یک روز بعد هم نماینده دادستان و اقای جعفری پزشک قانونی به بیمارستان می روند.

این در حالی است که دو نفر از پزشکان معالج متخصص بر تداوم بستری اصرار داشتند، اما بنا به دلایل امنیتی و فشارها نرگس به زندان بازگشت به امید اینکه حداقل درمان با اعزام های موردی پی گیری شود.

روز یکشنبه که من نرگس را ملاقات کردم او به شدت ضعیف ولاغر شده بود رنگ پریده و البته عصبانی بود گفت پیش از امدن به ملاقات از بهداری زنگ زدند و گفتند دادیار زندانیان با اعزام به پزشک‌ معالجم موافقت نکرده و موکول به رسیدگی پزشکی پزشکان بهداری زندان شده است. پیش از ملاقات هم دو نفر از همبندی‌های نرگس گفتند که از وقتی از بیمارستان برگشته دچار حالت تهوع و استفراغ شده و دو روز تقریبا چیزی نخورده و به بهداری برده شده و ففط امپول ب۶تزریق شده است.

دستور بستری و عمل جراحی نرگس در تاریخ بهمن ۹۵و مجددا فروردین۹۶به شکل اورژانسی به زندان اوین و دادستانی داده شده بود اما در تیر ماه ۹۷ودر حالی که خواهرم ساعت ها درد را تحمل کرده بود عمل جراحی انجام شد.

من به عنوان برادر نرگس از دادستان می خواهم به نر گس مرخصی داده شود وهم اعزام های پزشکی او موکول به لحظه اخر و از پا در امدن و خدای نکرده اتفاق ناگوار نگردد.

آنچه خواندید روایت “مهدی محمدی” از آخرین ملاقات با خواهرش “نرگس محمدی” است که چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷ در وب‌سایت کلمه منتشر شده است.

پیش از این تقی رحمانی، روزنامه‌نگار، نویسنده و همسر نرگس محمدی، شنبه ۹ تیر ۱۳۹۷، در صفحه فیس بوک خود در مورد آخرین وضعیت همسرش نوشته بود: «نرگس محمدی به مداوا نیاز دارد.
از دیشب نرگس با درد شدید سنگ کلیه و مشکل کیسه صفرا مواجه شده است.
از سال ۱۳۹۵ با وجود این که بارها پزشک به مراقبت از وی و بستری شدن وی توصیه کرده بود. با بی توجه ای مسولان مواجه شده است.
نرگس محمدی زندانی است اما زندانی همراه با انواع محرومیت ها.»

رگس محمدی، برنده جایزه ساخاروف، در اردیبهشت ۱۳۹۵، توسط دادگاه انقلاب تهران به ۱۶ سال زندان محکوم شد که ۱۰ سال از آن به دلیل فعالیت او در کمپین گام به گام تا لغو مجازات اعدام (لگام) بوده است. دادگاه همکاری او با این کمپین مسالمت آمیز را مصداق اتهام «تشکیل جمعیت با هدف برهم زدن امنیت کشور» اعلام کرد. نرگس محمدی اظهار داشته که در جلسه محاکمه، قاضی برخوردی خصومت‌آمیز و مغرضانه‌ نسبت به وی داشته و به طرزی بی‌پرده و آشکارا از اتهامات وارده به او از سوی مقامات وزارت اطلاعات دفاع ‌کرده است. او همچنین اظهار داشته که قاضی او را به واسطه فعالیت‌هایش علیه مجازات اعدام، به تلاش برای تغییر احکام الهی متهم کرده است.

همچنین ۶ سال دیگر از محکومیت نرگس محمدی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام» بوده است که اساس آنها نیز فعالیت‌های مسالمت آمیز حقوق بشری وی است، از جمله مصاحبه با رسانه‌ها درباره موارد نقض حقوق بشر، شرکت در تجمعات مسالمت‌آمیز مقابل زندان جهت حمایت از خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، ارتباط با دیگر فعالان حقوق بشر من‌جمله شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، مشارکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز علیه اسیدپاشی و ملاقات با کاترین اشتون در سال ۱۳۹۲. شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران حکم ۱۶ سال زندان نرگس محمدی را در مهرماه ۱۳۹۵ تأیید کرد.

درخواست اعاده دادرسی او در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۶ توسط دیوان عالی کشور رد شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

5 × 3 =

خروج از نسخه موبایل