علی سلیمی در نشست وبیناری گذار؛ دلایل حضور مردم در اعتراضات پیش از انقلاب ۵۷

علی سلیمی، کنشگر مدنی و فعال سیاسی ساکن ترکیه، در نشست وبیناری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی یک‌شنبه ۱۰ فوریه ۲۰۱۹ (۲۱ بهمن‌ماه ۱۳۹۷) دلایل حضور مردم در اعتراضات و تظاهرات پیش از انقلاب ۵۷ را از دیدگاه‌های خود بیان کرد.

به گزارش گذار (سامانه دموکراسی و داد)، وبینار سراسری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی، با موضوع راهکارهای میدانی برای گذار خشونت پرهیز از استبداد اسلامی به دموکراسی، در جهت حمایت و شرکت فعال ایرانیان خارج از کشور از جنبش اعتراضی برای تغییرات بنیادی در حاکمیت سیاسی، با حضور جمعی از کنشگران مدنی، صاحب‌نظران و فعالان سیاسی، شامگاه یک‌شنبه ۱۰ فوریه ۲۰۱۹ (۲۱ بهمن‌ماه ۱۳۹۷) برگزار شد.

علی سلیمی، کنشگر مدنی، در این نشست وبیناری، دلایل حضور مردم را جهت شرکت در تظاهرات انقلاب ۵۷ از دیدگاه‌های مختلف بیان کرد.

وی در ادامه از انگیزه‌های خود، جهت حضور در تظاهرات مورد اشاره گفت و بخش‌هایی از عواملی که باعث شد وی پیش از انقلاب فعالیت کند، را شرح داد.

آقای سلیمی، فعال سیاسی در بخش‌هایی از این نشست، اشاره کرد “در حاکمیت قبلی موضوع مردم فقط نان، آزادی‌های اجتماعی نبود، یک مسئله سیاسی هم بود. چون آن زمان هم سرکوب وجود داشت و آزادی‌های سیاسی نداشتیم”.

وی به این پرسش پاسخ داد که “چرا انقلاب دموکراتیک مردم ایران (از تمام طبقات) به شکست منجر شد”.

گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی با مدیریت رضا بدیعی، گفتمانی با شرکت و حضور تلاشگران دموکراسی‌خواه و مدافعان حقوق بشر است که در راستای بررسی راهکارهای گذار از حکومت اسلامی به دموکراسی، در دومین و چهارمین یکشنبه هر ماه به صورت اینترنتی برگزار می‌شود و جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی و مدافعان حقوق بشر ایرانی ضمن تبادل نظر و همفکری، درباره هماهنگی کنش‌ها و یافتن راهکارهای استقرار دموکراسی در ایران در این نشست‌ها همراهی می‌کنند. (برای شرکت در وبینار بعدی به بخش اطلاعیه مراجعه نموده یا اینجا را کلیک کنید.)

در ادامه فایل صوتی و تصویری مربوط به بخش‌هایی از سخنان علی سلیمی، در جریان نشست وبیناری گذار در روز یک‌شنبه ۱۰ فوریه ۲۰۱۹ (۲۱ بهمن‌ماه ۱۳۹۷) آمده است. (ضمنا فایل‌های مربوطه را از تلگرام و اینستاگرام گذار نیر دنبال کنید.)

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

سه × چهار =